Kia разкри първите подробности за изцяло новото си 100% електрическо

...
Kia разкри първите подробности за изцяло новото си 100% електрическо
Коментари Харесай

Изцяло новата електрическа Kia EV5

Kia разкри първите детайлности за напълно новото си 100% електрическо пазарно предложение EV5, което ще бъде стартирано в началото в Китай преди края на тази година.

Световната премиера на компактното SUV Kia EV5 се състоя по време на интернационалното ревю Chengdu Motor Show и от марката споделят, че моделът ще предложи нова епоха в електрическата подвижност в сегмента, като за задачата се залага и на " трансформиращ дизайн, изключителна еластичност и извънреден комфорт за обезпечаване на хармонично уравновесено транспортно средство ".

" Kia EV5 беше основана с цел да предефинира компактния SUV род с форма, подчинена на неповторимата дизайн философия на Kia- Opposites United ", разяснява Карим Хабиб, изпълнителен вицепрезидент и шеф на подразделението Глобален дизайн на марката. " Като резултат, EV5 слага нови стандарти във връзка с дизайн, пътното държание и практичността, като предлага нови равнища на задоволство от ръководството и потребителското изживяваве ".

Към момента, от Kia не споделят никакви механически детайлности за EV5, само че анонсират, че електрическият автомобил ще бъде световен артикул, за който ще бъде публикувана спомагателна информация по време на тематичното събитие Kia EV Day през октомври.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР