Кейт Мидълтън сияеше в целия си неотразим и непринуден блясък

...
Кейт Мидълтън сияеше в целия си неотразим и непринуден блясък
Коментари Харесай

Принцеса Шарлот облече рокля с тайно послание на Уимбълдън

Кейт Мидълтън сияеше в целия си обаятелен и неналожителен искра на финалнала на " Уимбълдън ". Тя и принц Уилям следиха с интерес финалния мач до края.

Като един от най-страстните и отявлени почитатели на тениса, Кейт мъчно откъсваше очи от топката по време на дуела. 



Правеше го само в моментите, в които трябваше да дава отговор на въпросите на децата си - принц Джордж и принцеса Шарлот, които изненадващо се появиха до майка си на заключителната среща на най-стария и влиятелен шампионат по тенис в света.

За огромното събитие принцесатa на Уелс бе заложила на превъзходна зелена рокля на Roland Mouret, съчетана с елегантна чанта с верижка, токчета и шикозни обеци.



Принцеса Шарлот не отстъпваше по нищо на майка си, облечена с рокля на испанската марка Friki. Фен на кралското семейство разяснява в Twitter, че Шарлот е облякла точно тази рокля, с цел да покаже уважението си към краля на Испания Фелипе, който участва на мача, с цел да поддържа Карлос Алкарас.



Най-малкият наследник на Кейт Мидълтън и принц Уилям - принц Луи, не участва на мача. По думите на Мидълтън, петгодишният Луи бил " доста смутен, че не идва през днешния ден ". 

" Той се упражнява да стои и да се държи съществено като нас ", цитира думите на бъдещата кралица източник за Hellomagazine.

Карлос Алкарас завоюва " Уимбълдън " за първи път в кариерата си, откакто пречупи Новак Джокович с 3:2 сета (1:6, 7:6/6/, 6:1, 3:6, 6:4) в маратонски дуел, който продължи 4 часа и 46 минути. Така сърбинът беше детрониран след серия от 4 трофеи в Лондон.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР