Кейт Мидълтън направи изненадваща видео поява на финала на конкурса

...
Кейт Мидълтън направи изненадваща видео поява на финала на конкурса
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън „копира“ визията на Меган Маркъл

Кейт Мидълтън направи изненадваща видео поява на финала на състезанието за ария на „ Евровизия “ в събота и до момента в който нейната зашеметяваща синя рокля - и свирене на пиано - удивиха доста кралски почитатели, някои от поддръжниците на Меган Маркъл я упрекнаха, че копира една от визиите на херцогинята.

Royal fans think Kate Middleton ‘copied’ Meghan Markle’s look for Eurovision 2023
— Page Six (@PageSix)
41-годишната принцеса на Уелс носеше синя рокля с едно рамо от Jenny Packham за нейното осъществяване на пиано, което беше записано в замъка Уиндзор преди финала на „ Евровизия “ 2023.
               

Тя се причисли към миналогодишните спечелили в “Евровизия “ - оркестър „ Калуш “ от Украйна - за парчето, като яркосинята рокля може би служи като намек към един от цветовете на знамето на раздраната от война страна.

Някои почитатели възразиха по отношение на външния тип на Мидълтън, като един от тях написа: „ Кейт още веднъж копира Меган. Същият цвят. Същото рамо “. Потребител на Twitter показа съпоставяне на двете, носещи сините си рокли, продължавайки: „ Предполагам, че е единствено срещу протокола, когато Черната херцогиня го прави, а не Кейт Мидълтън. “
               

Докато някои смятаха, че приликите са необикновени, различен кралски почитател уточни, че „ Даяна го е направила първа “, споделяйки фотография на принцеса Даяна, облечена в синя рокля с едно рамо на събитие в Австралия през 1996 година

Това също не е първият път, когато Мидълтън отдава респект на украинското знаме, носейки синьо-златна рокля на точки и наследник пуловер с игла на флага, до момента в който посещаваше украински културни центрове в предишното.

Fans say Kate Middleton " copied " Meghan Markle's iconic look
— Newsweek Culture (@NewsweekCulture)
Докато множеството кралски почитатели наподобява харесаха изненадващото видео, други смятаха, че кралската персона симулира уменията си на пиано. Известно е обаче, че принцесата на Уелс е приключена пианистка, учила е инструмента от дете и преди този момент е свирила обществено на концерт с коледни песни през 2021 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР