Кейт Мидълтън на свой ред прие тенденцията Barbiecore, която завладя

...
Кейт Мидълтън на свой ред прие тенденцията Barbiecore, която завладя
Коментари Харесай

И Кейт Мидълтън не устоя на тенденцията Barbiecore

Кейт Мидълтън на собствен ред одобри наклонността Barbiecore, която завладя модата. Миналото лято беше невероятно да я пропуснем, защото блестящо розовият колорит на Valentino властваше на аления килим и освен. И в този момент, когато филмът за Барби на Грета Геруиг с присъединяване на Марго Роби и Райън Гослинг ще се появи по екраните през юли, наклонността безспорно ще има своето възобновление през идващите месеци.

Видяхме го в взаимната сбирка на Vesrace и Дуа Липа, а неотдавна принцесата на Уелс се появи на собствен ангажимент в Лондон, облечена в пастелно розов костюм на Alexander McQueen, който беше комбинирала с блуза в същия звук и чифт бели обувки. Последният щрих? Бял колан с тока с мъниста, напомнящ за аксесоарите, носени от самата Барби. Една монохромна визия, която всяко момиче може да приспособява за себе си, изключително в работните дни или за по-официални събития.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Royal News (@royal_newsworld)

Това не е първото напълно розово облекло, което виждаме от Кейт Мидълтън в последно време, защото тя заложи на розова рокля Me+Em, която носеше преди този момент, до момента в който посещаваше ревюто за цветя в Челси. Всъщност принцесата на Уелс и различен път е залагала на този момичешки цвят и то в другите му нюанси. Точно като роклята на Stella McCartney в цвят фуксия, която тя избра за платинения празник на Елизабет II предходната година.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от The Wales Family (@the_wales_family_)

 
Скарлет Йохансон и наклонността, която завладя Кан

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР