Кейт Мидълтън и принц Уилям търсят все по-усилено локация в

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям търсят все по-усилено локация в
Коментари Харесай

Кейт и Уилям се местят при Кралицата!

Кейт Мидълтън и принц Уилям търсят все по-усилено локация наоколо до замъка Уиндзор, с цел да могат да бъдат разполагаем на кралица Елизабет II при потребност.

Кралската двойка даже е в развой на търсене на подобаващи учебни заведения в региона за трите си деца. Кейт и Уилям не харесали кралските имения, като това на принц Андрю и Форт Белведере, където е живял крал Едуард VIII и за това сега изследват частни домове.

Съвсем скоро стана ясно, че кралица Елизабет II е решила да се откри за непрекъснато в двореца Уиндзор, поради нейното здравно положение, което напълно естествено се утежнява с годините.



Някои от поданиците на кралството показаха своето терзание, че принц Андрю се пробва да се сближи с Кралицата още веднъж, с цел да участва по-осезаемо на нейния платинен празник, който ще бъде отпразнуван през лятото. Причина за това беше централното място, което принцът зае по време на панихидата за своя татко принц Филип през миналата седмица. Андрю ненадейно се оказа в центъра на вниманието, защото точно той придружи Кралицата в Уестминстърското абатство. Това бе и първата публична поява на херцога на Йорк, откакто той заплати 12 милиона $ в секс делото, което заведе против него Вирджиния Джуфре, жертва на половия див звяр Джефри Епстийн.



Неназован анализатор на кралското семейство показа пред The Sun, че това е една от аргументите принц Уилям и Кейт Мидълтън да решат дефинитивно да се реалокират наоколо до Нейно височество. В последните седмици Андрю прекарва извънредно доста време със своята майка, а страховете че по този метод той се пробва да се върне под светлината на прожекторите, се ускоряват от ден на ден. Припомняме, че през януари херцогът на Йорк бе изключен като формален член на кралското семейство, което му лиши правото да показва знатната фамилия на публични събития. Разривът се случи точно зарад асоциирането на неговото име с това на наказания педофил Епстийн.



В медиите се появиха изказвания, че бъдещите крале Чарлз и Уилям са изразили своето противоречие с решението на Кралицата да даде точно на Андрю значимата задача да я придружи по време на панахидата. Елизабет II обаче била безапелационна, че това е нейното предпочитание и финално решение.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР