Кейт Мидълтън била принудена да подстриже сама децата си по

...
Кейт Мидълтън била принудена да подстриже сама децата си по
Коментари Харесай

Заради изолацията: Кейт Мидълтън сама подстригала децата - slava.bg

Кейт Мидълтън била принудена да подстриже сама децата си по време на изолацията поради пандемията. Това твърди източник на „ The Sun “, непосредствен до кралското семейство. Подобно на всички нас, херцогинята на Кеймбридж решила да не посещава обичания си салон, нито да вика коафьор вкъщи.

Кейт и брачният партньор ѝ Уилям, дружно със своите малчугани, са се самоизолирали в дома си в Норфолк, където имали разполагаем огромен брой спомагателен личен състав. От тях бавачката Мария ги насърчила да се подстрижат сами.

„ Кейт сигурно би подстригала косата на Джордж и Шарлот, защото тя е доста способена и те са привикнали да им вършат прически вкъщи “, разяснява източникът пред изданието.

Освен че може да готви чудесно, Кейт е научила много за подстригването от своята майка Керъл Мидълтън, която се справяла сама с машинката, когато косата на мъжа ѝ била за подкастряне.

Източникът разяснява още, че най-лесен за подкастряне е огромният принц Джордж. От друга страна косата на сестра му Шарлот е на линия и е елементарно да се оформи.

Децата на Кейт и Уилям биват подстригвани нормално в двореца Кенсингтън, където ги посещава стилистът Ричард Уорд. Тъй като той не можел да практикува поради взетите ограничения на Острова, херцогинята на Кеймбридж извадила своя комплект за подкастряне, а испанската ѝ бавачка я наставлявала и ѝ пособия.

Междувременно, до момента в който всички бяха изолирани вкъщи, Кейт изпълняваше част от уговорките си онлайн. По време на своите включвания по интернет се видя, че тя е с боядисана коса, чийто цвят най-вероятно е постигнала сама.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР