Кейт Бекинсейл се обърна към очевидни коментари относно външния си

...
Кейт Бекинсейл се обърна към очевидни коментари относно външния си
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл критикува „коварния тормоз“, докато критикува твърдения за пластична хирургия

Кейт Бекинсейл се обърна към явни мнения по отношение на външния си тип, като прикани „ подлият тормоз “ към нея в обществените медии да спре.

50-годишният артист - който е взел участие във филми като Пърл Харбър (2001) - отиде в Instagram в неделя, с цел да разгласява известие. Публикацията включва видеоклип на Кейт от няколко години, дружно с по-нови фрагменти, за които се счита, че са снимани единствено преди дни.

Последният клип наподобява демонстрира Кейт в тоалета й от церемония на King's Trust в Съединени американски щати, който се организира в четвъртък. Събитието тази седмица означи завръщането й на аления килим след очевидното й хоспитализация по-рано тази година.

Наред с двата видеоклипа Кейт разпита тези, които разясняват външния й тип. Тя също загатна починалия си татко Ричард Бекинсейл, който умря през 1979 година, когато тя беше дете, в един миг. И тя сподели на почитателите, че „ претърпява загубата “, като забележката пристигна след новината, че починалият й втори татко Рой Батърсби умря през януари.

Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР