Кейт Бекинсейл е на 45 години, но е в перфектна

...
Кейт Бекинсейл е на 45 години, но е в перфектна
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл яде пиле и риба за перфектна фигура

Кейт Бекинсейл е на 45 години, само че е в съвършена форма. Тя тренира доста интензивно и постоянно, само че каква е тайната й за стройна фигура?

Актрисата наподобява по-добре от всеки път, само че както споделя пред Shape да поддържа идеална фигура й коства пъклен доста старания . Кейт тренира в фитнес гуруто на звездите Гънър Престън почти пет или шест пъти седмично.

 Кейт Бекинсейл яде пиле и риба за съвършена фигура

Кейт Бекинсейл прави кръгови тренировки и изтощително кардио  и твърди, че интензивното натоварване я зарежда с най-вече сила. Освен това актрисата обича да тренира рано сутринта, тъй като по този начин денят й е по-пълноценен.

Но тренировките не са единствената загадка на Кейт за съвършена фигура. Актрисата признава, че от дълги години не е вегeтарианка. С щерка й Лили (17) постоянно си подготвят пиле и риба към великодушните гарнитури от свежи зеленчуци.

 Кейт Бекинсейл яде пиле и риба за съвършена фигура

Месото съдържа доста протеини, които са нужни на Кейт при тежките й тренировки. Натовареният снимачен график също изисква доста сила и по тази причина актрисата се е спряла на едни от най-чистите храни, с цел да си набави нужната мощ.

Още за съвършената фигура на актрисата:

Кейт Бекинсейл сподели съвършена форма на 43

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР