Кендал Дженър може да запише в портофолиото си поредна корица

...
Кендал Дженър може да запише в портофолиото си поредна корица
Коментари Харесай

Защо Кендъл Дженър не иска да прилича на майка си

Кендал Дженър може да запише в портофолиото си поредна корица на Vogue, не че това е кой знае какво достижение за нея. Все отново от няколко години тя е най-високоплатеният модел в света със заработени 40 милиона $ за 2022 година
 Кендъл Дженър, Tequila 512, Tequila 818 и делото против текилата на модела
Кой и за какво съди Кендъл Дженър

Още една текила на бара

Корицата за Vogue Китай обаче е специфична по друга причина.

Много почитатели на 25-годишния модел побързаха да разясняват, че във фотосесията, дело на известното фотографско дуо Inez & Vinoodh, тя поразително припомня майка си Крис Дженър. Причината евентуално се крие в новата прическа на Кендъл.

" Господи, толкоз наподобява на майка си ", пишат доста от почитателите й под фрагментите за китайското издание на Vogue.

И в действителност с късата си коса и 80-ски стайлинг на фотосесията няма по какъв начин да не забележим поразителната й аналогия с младата Крис Дженър.

Преди няколко години Кендъл даде изявление за E! Online, в което намерено съобщи, че се е колебаела дали да се реши на къса прическа.

" Понякога ми се е желало. Но по-късно съзнавам, че по този начин ще наподобявам на майка си. А това е проблем - ще бъда една мини Крис Дженър. "

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР