Келнер в нюйоркска пицария върна на клиентка изгубен чек за

...
Келнер в нюйоркска пицария върна на клиентка изгубен чек за
Коментари Харесай

Келнер върна на клиентка изгубен чек за 424 хиляди долара

Келнер в нюйоркска пицария върна на клиентка загубен чек за 424 хиляди $, макар че преди този момент тя не му била оставили и един цент бакшиш, написа организация Юнайтед прес интеренешънъл, представена от Българска телеграфна агенция.

Сервитьорът Армандо Маркай попаднал на плик, в който имало подписан чек, до момента в който раздигал масата в заведението "При Патси " в Харлем.

Оказало се, че пликът бил пропуснат от пенсионираната обществена работничка Карън Винакур, откакто била обядвала в заведението дружно с щерка си. Парите били предопределени за покупката на апартамент в квартала. Разсеяната дама не запомнила чека си, напускайки ресторанта.

"Клиентката ми имаше шанс, разяснява 27-годишният Армандо. В събота нормално имаме доста работа и бях напът да изхвърля всичко, останало по масата на боклука, когато забелязах плика ".

Въпреки че не получил бакшиш, сервитьорът съзнателно предал чека на притежателя на заведението. Обикновено забравените движимости ги слагали в кашон в дъното на пицарията, само че било направено изключение с чека, поради огромната сума. Разсеяната клиентка не могла да повярва, че пликът ѝ бил съхранен, макар че се отнесла незаслужено към келнера и не му дала най-малък бакшиш, каквато е практиката. Тя се разплакала, откакто ѝ върнали чека.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР