Кели Кларксън изглеждаше по-слаба от всякога по време на токшоуто

...
Кели Кларксън изглеждаше по-слаба от всякога по време на токшоуто
Коментари Харесай

Кели Кларксън изглежда по-слаба от всякога в облекло от двоен деним, след като загуби 40 lbs чрез ХОДЕНЕ, докато интервюира звездата от Йелоустоун Лейни Уилсън

Кели Кларксън изглеждаше по-слаба от всеки път по време на токшоуто си във вторник. Кънтри певицата се снабди с визия с двоен деним с колан, който наблягаше изпипаната й талия

Миналата година певица отслабна с 40 паунда с помощта на разходките из новия си роден град Ню Йорк, а също като „ слуша лекаря си “, когато става въпрос за избор на храна. Както и в тази ситуация, тя се отхвърли от богатите на въглехидрати отпадъци и в този момент има диета, цялостна с протеини. Кели също беше забелязана със сладко черно куче на име Атлас за дневното си шоу Like A Truck и Кели споделя своята фикс идея по неповторимия кънтри глас на Лейни.

Lainey беседва и за идното си международно турне и сподели, че кънтри музиката към този момент е по-популярна от всеки път.

В специфичен дует Kellyoke Лейни се причисли към Кели и My Band Y'all, с цел да извърши новата си ария Country's Cool Again.

И Лейни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР