Келеши Ихеаначо подписа нов тригодишен договор с Лестър, който ще

...
Келеши Ихеаначо подписа нов тригодишен договор с Лестър, който ще
Коментари Харесай

Ихеаначо подписа нов договор с Лестър

Келеши Ихеаначо подписа нов тригодишен контракт с Лестър, който ще го остави на „ Кинг Пауър “ до 2024 година.

Нигерийският нападател бе заплатен, откакто вкара седем гола в последните си четири мача във всички шампионати – форма, която му завоюва премията за Играч на месец март във Висшата лига. Той има девет попадения в последните си девет срещи, откакто не съумя да означи нито един път в предходните си 12 дуела, и осъществя първия си хеттрик в Премиършип при безапелационния триумф над Шефилд Юнайтед с 5:0 на 14 март.

„ Не мога да опиша по какъв начин се усещам. Развълнуван съм, благополучен съм! Това е страховит миг и съм задоволен, че Лестър ми даде нов контракт. Периодът ми до тук в клуба е превъзходен. Не е елементарно, само че тук има доста положителни хора, страхотни експерти, с които работя. Те са приятни хора и ме карат да се усещам удобно и вкъщи си след идването. Тук сме като едно огромно семейство. Щастлив съм да бъда тук и се надявам, че ще остана още доста години в Лестър “, сподели той за клубния уебсайт.

Ихеаначо дебаркира при „ лисиците “ от Манчестър Сити през 2017 и има 32 гола в 117 мача за отбора. Любопитно е, че новият му контракт идва в същия ден, в който той ще се изправи против някогашния си клуб – Лестър приема водача във Висшата лига в събота от 19:30 часа българско време.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР