Казват, че всяко момиче си мечтае за добро момче. А

...
Казват, че всяко момиче си мечтае за добро момче. А
Коментари Харесай

Защо никога не избираме добрите момчета?

Казват, че всяко момиче си мечтае за положително момче. А все се случва по този начин, че подценяваме положителните поради неприятните.

Понякога положителните не могат да ни дадат тръпката, която търсим, различен път са ни скучни, а най-често тях ги оставяме някъде там, да ни чакат. Ето най-разпространените аргументи да подминем положителното момче:

Скучни са ни

Това е най-честият отговор, който ще чуем. Жените отбягваме положителните момчета, тъй като я няма тази тръпка, която можем да открием при неприятните. Те постоянно ни отегчават с прекомерната си добрина или най-малко по този начин си го представяме, че ще стане и даже не им даваме късмет.

Достъпни са

Сърдим се на мъжете, че постоянно тичат след невъзможното, а ние вършим същото. Защо да изберем положителното момче, което ни чака смирено да се появим в цялата си хубост в ресторанта, като можем да се мъчим да впечатлим неприятното момче в бара и да се чудим ще ни обърне ли внимание най-малко довечера...

via GIPHY

Търсим драмата

Жените по този начин си живеем, постоянно би трябвало да има драма. Ако е прекомерно елементарно и умерено, значи не е хубаво. Друго си е да си с мъж, който е мистерия – ще се обади ли още веднъж, ще изкараме ли още седмица дружно, ще успеем ли да го пречупим и да го превърнем в положително момче, което след това да отхвърлим, тъй като е прекомерно положително ;)

Лошите момчета са секси

Да си го признаем, неприятните момчета са секси, а положителните – не чак толкоз. Това е и измежду главните аргументи постоянно да ги подминаваме. Те не са специалисти по свалките, не ни смъкват звезди на думи, само че знаят по какъв начин да ни създадат щастливи. А от време на време това не е за изпускане:)

via GIPHY

Добрите момчета са тези, с които да остареем

Най-разпространената логичност е точно тази. Лошите момчета са тези, с които да се позабавляваме до момента в който сме млади. А положителните – за тях един ден ще се омъжим и след това ще остареем дружно, с цел да ни бъде спокоен фамилният живот. Понякога, напълно изненадващо обаче може да се окаже, че и положителните момчета знаят по какъв начин да се забавляват, да поддържат тръпката, драмата и даже да бъдат секси, стига единствено да им дадем късмет ;)

И още за положителните и неприятните:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР