Казват, че тихите води са най-дълбоки. Най-ранимата и емоционална участничка

...
Казват, че тихите води са най-дълбоки. Най-ранимата и емоционална участничка
Коментари Харесай

Милица от `Ергенът` с услуги в OnlyFans срещу 6 долара на месец

Казват, че тихите води са най-дълбоки. Най-ранимата и прочувствена участничка в " Ергенът " - Милица, се оказа скрита лимонка.

Секретарката, която на пръв взор наподобява скромна и свенлива душа, е записана в платформата за възрастни OnlyFans.
                             

В профила си в пикантната обществена мрежа Милица дава обещание всеки ден фотоси и видеа, свързани с култове, шоу онлайн и писане на мръсни известия. Оттам миловидната Мили даже предлага да прави оценка мъжки достолепия. И всичко това единствено против 6 $ на месец! 
                             

 

За страдание на потребителите обаче, профилът ѝ все още не е деен. За последно подобен е бил през септември 2021 година, макар че Мили е обещавала да е дейна всеки ден.

В един от излъчените до момента епизоди на " Ергенът " Милица призна, че е била освободена от работа. Причината за това обаче не е профилът ѝ в OnlyFans, а присъединяване ѝ в сантименталното риалити.

Към момента Мили показва държание на много влюбчива и обидчива натура. Тя непрекъснато се разочарова от държанието на пианиста като че ли е единствената участничка в шоуто. 

Да не забравяме, че нейният подарък към пианиста бе и един от най-странните, само че и смели армагани, които видяхме до момента в този сезон - гипсова отливка на гърдите ѝ, съпроводена с авторско стихотворение. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР