Казват, че колкото по-дълъг е маникюрът на една жена, толкова

...
Казват, че колкото по-дълъг е маникюрът на една жена, толкова
Коментари Харесай

Българка е в топ 10 на маникюристките в света

Казват, че колкото по-дълъг е маникюрът на една жена, толкоз по-самоуверена е тя. Катя Райкова може да се похвали освен с впечатляващ маникюр, само че и с това, че сама го прави. Носителка е на над 25 купи и медали от разнообразни интернационалните надпревари по маникюр, а по време на последното – в Америка, влиза в топ 10 на най-хубавите маникюристки в света.

„ За мен е горделивост, че за втора поредна година съумявам да попадна в тези топ 10 – споделя тя. – Прекрасно е възприятието, тъй като се запознаваш с доста нови хора, виждаш разнообразни работи, техники, визия “.

Катя прави изкуство върху женските ръце към този момент повече от 17 години и не се задоволява с това, което може и знае, в противен случай – непрестанно търси новото.

На работното си място е направила и стена на гордостта, на която стоят всички купи, медали и статуетки, извоювани за тези 17 години.

На последния конкурс се класира трета с маникюр на тематика „ Зли вещици “:

С тези нокти най-малко половин час нищо не може да пипа, до момента в който трае оценяването, споделя Райкова. Такъв маникюр се създава месец – месец и нещо. После се залепва върху нокътя на модела. Всеки подробност е ръчно направен.

„ Измислила съм всеки подробност. Това не е просто дрънкулка, залепена върху нокът, има концепция “, споделя тя.

Самата Катя е с извънредно дълги и обилни нокти, само че споделя, че не ѝ пречат. „ Първия път, като имах съревнование, взех решение да ги махна, с цел да ми е сякаш по-лесно, само че доста страдах, тъй като обичам да привличам внимание и да ме питат къде съм си правила ноктите “.

Следващата фантазия на Катя е да направи професионален център за образование и шоурум, в които да предава знанията си и на други. А дотогава ще продължава да се явява на интернационалните състезания, с цел да пази мястото си в топ 10 на най-хубавите маникюристки в света.

Вижте повече във видеото: -->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР