Казусът с Булгаргаз тепърва трябва да се изяснява в детайли.

...
Казусът с Булгаргаз тепърва трябва да се изяснява в детайли.
Коментари Харесай

Атанас Атанасов за казуса Булгаргаз: Някой губи лесни пари и почва да пищи

Казусът с " Булгаргаз " занапред би трябвало да се обяснява в елементи. Има трима Румен-овци на терена с газовия спор - Румен Радев, Румен Овчаров и Румен Петков. И Бойко Борисов най-после. Някой губи едни лесни пари и почва да пищи. 

Това съобщи ген. Атанас Атанасов, съпредседател на " Демократична България " и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание.

" Президентът сподели, че едни медиатори се сменят с други – да каже кои са старите и кои са новите ", съобщи Атанасов и прикани президентът да каже има ли данни за коруция. 

" Ако някой си е разрешил да бръкне в кацата с меда, то той би трябвало да бъде ударен през ръката, само че би трябвало да се осветли всичко. Трябва конкретика ", безапелационен бе той. 

По думите му споровете към „ Булгаргаз ” са резултат от газовата ни взаимозависимост от Русия и тя изцяло умишлено употребява това за дестабилизирането ни. " Русия употребява едностраната взаимозависимост на България, с цел да ни изнудва, тъй като има проект за действиятра си в Украйна. Ние се явяваме слабото звено. Правителството би трябвало да съобщи безапелационната си позиция по върпоса ", съобщи още Атанасов в ефира на Нова телевизия. 

Попитан има ли разнобой в държавното управление по тематиката за Украйна, Атанасов отговори, че няма. " Вече има постоянна изпълнителна власт и президента и съветниците му би трябвало да се приберат в президентството. Трябва да бъде подкрепяна властта и държавното управление. Опозицията се пробва да се възползва от тази обстановка. Бойко Борисов отишъл да гледа тръбата Ксанти - Стара Загора, която не е подготвена по негова виновност ", сподели съпредседателят на " Демократична България ". 

Той попита какво стана с газовата карта. " Имам подозрение, че в документи, които изчезнаха за газовите връзки, има доказателства за това, че по време на ръководството на Бойко Борисов са поемани задължения да не се вършат други възможности. 12 години не беше приключена връзката Комоти - Стара Загора ", аргументира се той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР