Казанлък. Продължава търсенето на началника на КАТ – Казанлък, aвтомобилът

...
Казанлък. Продължава търсенето на началника на КАТ – Казанлък, aвтомобилът
Коментари Харесай

Ст. комисар Георги Хаджиев, ОДМВР – Стара Загора: Продължава търсенето на началника на КАТ – Казанлък, автомобилът и служебното му оръжие са обявени за издирване

Казанлък. Продължава търсенето на началника на КАТ – Казанлък, aвтомобилът и служебното му оръжие са оповестени за търсене. Това сподели по време на брифинг шефът на ОДМВР- Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев по отношение на изгубването на началника на КАТ – Казанлък, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Той изясни, че изгубването на началника на КАТ – Казанлък е притеснително. „ Допълнително терзание води фактът, че липсва и служебното му оръжие от касата “, сподели още старши комисар Георги Хаджиев.
„ Към сегашния миг нямам позитивен резултат във връзка с издирвателните мероприятия. От през вчерашния ден сътрудниците от районно управление (на МВР) - Казанлък са обходили всички направления, за които имаме данни, че могат да бъдат посетени. Днес следва да бъдат извършени спомагателни издирвателни мероприятия. Ще бъдат тествани всички камери на входовете и изходите на град Казанлък “, сподели още ст. комисар Георги Хаджиев и добави, че последната информация, с която разполагат е за извършен телефонен диалог към 16.00 часа в четвъртък, след което и трите телефона на Тодор Николов са изключени.
Началникът на ОДМВР – Стара Загора изрази вяра, че търсеният не е станал жертва на закононарушение. „ Понеже се появи информация във връзка със случая със арестувания сътрудник от РУ- Казанлък, такава връзка не намирам “, разяснява той. Ст. комисар Хаджиев добави, че не би могъл да кажа какви са аргументите за изгубването на сътрудника. „ Вчера може би в границите на 30-40 минути съм беседвал със сестра му и със шурей му. Не съм усетил индикация да е бил под напрежение и да е имал някакви проблеми “, сподели още той. Ст. Комисар Хаджиев посочи, че от полицията са разговаряли с цялото му обграждане и през днешния ден кръгът ще бъде уголемен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР