Казанлък. Кметът Галина Стоянова откри 118-те Празници на розата по

...
Казанлък. Кметът Галина Стоянова откри 118-те Празници на розата по
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък Галина Стоянова: Поставяме началото на 118-те Празници на розата

Казанлък. Кметът Галина Стоянова откри 118-те Празници на розата по време на конкурс-спектакъла „ Балът на розата “ в Казанлък, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус “ . Стоянова показа насладата си от опцията Празникът на розата тази година да може да стартира онлайн. „ Поставяме началото на 118-те Празници на розата в Казанлък. Измина година на компликации, болки, премеждия. Нека празникът тази година бъде пречистването, с което да донесем наслада и вяра за живот, а животът кипи в младостта. Това е Казанлък “, уточни тя. Кметът благодари за смелостта на всички участнички в красивата конкуренция. „ Човек постоянно би трябвало да търси триумфа и успеха “, означи Галина Стоянова.

Красотата на 17-те участнички в състезанието бе оценена от представители на посолства на побратимени градове на Казанлък под председателството на посланика на Япония у нас Негово Превъзходителство Нарахира Хироши. В журито бяха още и посланикът на Алжир Нейно Превъзходителство Латифа Беназза, първият консултант на посланика на Франция в България Жил Курежльонг и аташето по протоколните въпроси в Посолството на Русия Надежда Варабьова.
Японският дипломат Негово Превъзходителство Нарахира Хироши подари алегоричен билет за Страната на изгряващото слънце на Царица Роза 2021 Александра Хаджихристова.

Сред формалните посетители на церемонията за избор на 53-та Царица Роза бяха Негово Високопреосвещенство Старозагорският Митрополит Киприян, Областният шеф на Стара Загора Гергана Микова, ръководителят на Общински съвет - Казанлък Николай Златанов, почетният жител на Казанлък Николай Ибушев и Царица Роза 2020 – Мария Петрова.

Официалната гала по коронясването на Царица Роза 2021, когато тя ще получи короната от Царица Роза 2020 ще се състои на 4 юни от 20.30 часа на площад „ Севтополис “.

Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР