Казанлък. Александра Радославова Хаджихристова е 53-та Царица Роза на Казанлък,

...
Казанлък. Александра Радославова Хаджихристова е 53-та Царица Роза на Казанлък,
Коментари Харесай

Александра Хаджихристова е 53-та Царица Роза на Казанлък

Казанлък. Александра Радославова Хаджихристова е 53-та Царица Роза на Казанлък, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус “ . Тя бе определена от жури по време на конкурс-спектакъла „ Балът на розата “ в Исторически музей „ Искра “. Александра бе определена измежду общо 17 абитуриентки - кандидатки за короната на Царица Роза.
Нейни подгласнички са Ивона Габарова и Тиара Братованова.

Александра Хаджихристова е възпитаничка на Професионалната гимназия по лека индустрия и туризъм в Казанлък. Тиара Братованова, която бе определена за първа подгласничка на Царицата, е възпитаничка на Природо-математическа гимназия „ Никола Обрешков “. Втората подгласничка – Ивона Габарова, е също ученичка на Математическата гимназия.

Конкурсът за избор на Царица Роза се организира обичайно в три тура. В първия девойките дефилираха в спортно-елегантно облекло, където имаха опция да покажат своите физически данни, визия и харизматичност. Във втория тур бяха облечени с дрехи на тракийки, зашити по специфични планове на Театър „ Любомир Кабакчиев “. В третия тур претендентките за короната се явиха със своите рокли. Между обособените турове Театър „ Любомир Кабакчиев “ показа елементи от свои спектакли, а до момента в който журито заседава, публиката имаше опция да чуе осъществявания на Надежда Александрова, участничка в телевизионния формат „ Гласът на България “.

С „ Балът на розата “ в Исторически музей „ Искра “ беше сложено началото на 118-я Празник на розата.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР