Казанлъчанката Деана Петкова е единодушно избрана за изпълнителен директор на

...
Казанлъчанката Деана Петкова е единодушно избрана за изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Избраха директор на Туристически район „Долината на розите“

Казанлъчанката Деана Петкова е единомислещо определена за изпълнителен шеф на съвещание на управителния съвет на туристически регион „ Долината на розите “ през вчерашния ден. Предложението на ръководителя на управителния съвет Галина Стоянова, кмет на община Казанлък, е подкрепено от всички членове на Управителния съвет на шестиа регистриран туристически регион в страната. Изборът на изпълнителен шеф е последната стъпка за окончателната регистрация на организацията в Министерството на туризма.
Деана Петкова има висше обучение „ Туризъм “, работила е в общинската администрация на Града на розите, а казанлъчани я познават като хореограф-педагог в Народно читалище „ Жар 2002 “. След избора си тя изрази готовността си да работи за създаването на взаимни туристически артикули сред 13-те общини, които вземат участие в Организацията за ръководство на туристическия регион „ Долината на розите “ с център Казанлък.
Решението за нейното основаване беше взето на учредително заседание в средата на януари. Шестият регистриран туристически регион в страната ще създава артикули и услуги в областта на здравния и културния туризъм - балнео, СПА и уелнес, културно-познавателен и фестивален туризъм, авантюристичен и екотуризъм, планински пешеходен и рекреативен туризъм, винен туризъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР