Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън, записи,

...
Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи отвън, записи,
Коментари Харесай

Борисов: Казах, че няма да се повлияем от шантажи и ще излъчим правителство

„ Казах, че няма да ни повлияят никакви шантажи извън, записи, нищо и ще излъчим постоянно държавно управление. От първия до последния ден сме говорили едно и също и го направихме през днешния ден “, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто държавното управление на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС беше признато в Народното събрание. 
„ Какво е демокрацията - явяват се партиите на избори, печелят ги, подреждат ни по ред и най-стабилното, което би могло да роди тази класификация, е държавно управление сред първите две, подкрепено от други партии “, добави Борисов. 
„ Слушах ги сътрудниците от другите партии, просто не желаех да се карам в допълнение с тях, тъй като доскоро се наричахме сътрудници. Ако госпожа Нинова не се беше дръпнала, щеше да има държавно управление с първия мандат и Гроздан Караджов щеше да е министър на превоза, бяха контрактувани даже министрите, да не си разтварям повече устата “, сподели Борисов. 
Бойко Борисов сподели, че няма да разяснява президента Румен Радев, тъй като по думите му той би трябвало да бъде обединител. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР