Кайли Дженър със сигурност знае как да организира шумно парти.

...
Кайли Дженър със сигурност знае как да организира шумно парти.
Коментари Харесай

Кайли Дженър отпразнува рождения си ден със стил - slava.bg

Кайли Дженър сигурно знае по какъв начин да провежда шумно празненство.

Звездата, която навърши 23 години в понеделник, 10 август, се наслаждения на тропическо тържество с най-близките си другари и родственици. Според източник, Дженър е отлетяла до островите Търкс и Кайкос, с цел да избяга за малко от шумния огромен град.

Към нея са се включили Клои Кардашян и Кендъл Дженър, както и 2-годишната й щерка Сторми. Разбира се, най-хубавата другарка на Кайли – Анастасия Караниколау, също беше измежду гостите. Изненадващо или не, 23-годишната милионерка не показа доста фотоси и клипчета от празненството, само че пък сподели прелестната си рокля и няколко нощни фотоси на океана.

Дженър се беше доверила на дизайнера Оливие Рустейн, който е направил блестяща рокля, която обрисува всяка една част на тялото. Тоалетът е затрупан с бижута, а дължината му стига до малко под кръста. „ Най-добрият метод да посрещна 23 “, написа Кайли в своята Instagram история, където показа клипче от плажа.

Вече 2 години Дженър се учи да се грижи и за различен човек с изключение на за себе си. Това е щерка ѝ Сторми, която се трансформира в приоритет номер едно за бизнес дамата. Малкото момиченце беше дружно с майка си в Търкс и Кайкос, а двете даже споделиха специфичен миг по залез слънце.

23-годишната риалити звезда показа фотография, на която тя и Сторми са в идентични бели рокли и са нагазили в океана, наслаждавайки се на красивата панорама. За да се разбере, че празненството не е инцидентно, денят приключи и с огромни фойерверки, които бяха в чест на Дженър.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР