Каварна. Предстои Държавното първенство по кикбокс и муай тай в

...
Каварна. Предстои Държавното първенство по кикбокс и муай тай в
Коментари Харесай

Предстои Държавното първенство по кикбокс и муай тай в град Каварна

Каварна. Предстои Държавното състезание по кикбокс и муай тай в град Каварна. Това заяви Мирела Флетчър, експерт в отдел „ Информационно и техническо обслужване “ в Община Каварна, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . За 18-и път град Каварна ще бъде хазаин на държавно състезание по кикбокс. Тази година то ще се организира в два стила - фул контакт и муай тай.

Съревнованието по муай тай, което е за участници с възраст над 13 години, е под патронажа на Почетния консул на кралство Тайланд Виктор Меламед, а категории фул контакт 9-10 и 11-12 годишни момчета и девойки е за купа „ Добротица “. В момента е в ход регистрация на участниците.

Организаторите от клуб „ Ринг “ оповестиха, че се чакат над 200 участници от над 30 клуба от страната. Каварненският клуб „ Ринг “ ще взе участие с 12 състезатели. Треньорът е Ердоан Демиров. Успехите на клуба са многочислени. Дилек Серветова е представител в националния ни тим на федерацията и състезател на годината за 2019 година в град Каварна. Кристиян Демиров от същия клуб е състезател на годината за 2020 година Той е с второ място в интернационалния шампионат за Европейската купа в Хърватия и Балкански първенец от Балкан бест файтър в Сърбия предходната година.

Това е петата публична конкуренция от тазгодишния календар на Конфедерацията по кикбокс и муай тай, като предходните са се състояли в Шумен, Пазарджик, Бяла, русенско, и Козлодуй. Първенството ще се организира в спортна зала „ Олимпиада “ от 3 до 5 септември. Входът е свободен. От Общината припомнят, че следва да се съблюдават всички противоепидемични ограничения, настоящи все още на осъществяване на събитието.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР