Каварна. По повод предстоящото обсъждане и приемане на бюджета на

...
Каварна. По повод предстоящото обсъждане и приемане на бюджета на
Коментари Харесай

Добрич: В Каварна започва инициативата „Каварнеци предлагат – кметът изпълнява”

Каварна. По мотив идното разискване и приемане на бюджета на Община Каварна за 2019 година кметът Нина Ставрева разгласи самодейността „ Каварнеци оферират – кметът извършва ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Целта е да бъдат събрани оптимален брой градивни оферти за развиването на общината, които да бъдат планувани като действия в Бюджет 2019.
„ Предстои приемането на бюджета на Община Каварна за 2019 година. Разработването и приемането на общинския бюджет са измежду най-важните решения за по-нататъшното развиване на общината. Затова те би трябвало да се вземат с дейното присъединяване на всички жители ”, уточни кметът Ставрева.
Всички хрумвания ще бъдат прегледани от Комисия, като ще бъде осъществена противоположна връзка с подателите, без значение дали предлагането е утвърдено. „ Дори в случай че една концепция не може да бъде осъществена на този стадий, подателят ще получи формален отговор, в който ще бъдат посочени аргументите и опцията да бъде осъществена в бъдеще “, изясни кметът на Каварна.
От през днешния ден Община Каварна чака отзиви, рекомендации и оферти за проектобюджет 2019 година в едномесечен период в деловодството на Общината, на електронен адрес [email protected], както и на телефон 0570 8 18 27. За постъпилите мнения и оферти ще бъде формиран протокол, който ще се приложи като неразделна част от плана на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР