Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева закри тридневния общобългарски

...
Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева закри тридневния общобългарски
Коментари Харесай

Добрич: Кметът на Община Каварна Нина Ставрева закри тридневния общобългарски младежки фолклорен фестивал „С България в сърцето“

Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева закри тридневния общобългарски юношески фолклорен фестивал „ С България в сърцето “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Гости на заключителния събор бяха министърът на околната среда и водите Нено Димов и народни представители от добричка област.
„ Шепнат гордостта на Рила и Пирин - българският дух е несломим “ и миналите три дни на събора удостоверяват това. Децата, които пяха и танцуваха на интернационалния фолклорен събор „ С България в сърцето “ 2018 Каварна са същинското доказателство, че традициите се предават, че ще ни има, че България ще пребъде “, сподели кметът Ставрева при закриването на събора. Специални благодарности насочи и към основателя на събора - Илия Луков, за това, че петнадесет години дружно с Община Каварна провеждат този събор.
„ Благодаря ви за страстта, атмосферата и за това, че три дни Каварна беше фолклорна магия. Каварна ви обича и ви чакаме с неспокойствие следващата година “, сподели още Ставрева в послание към над 1500–те участници от тазгодишния събор. Съборът завърши с обичайното право българско хоро.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР