Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева бе специален гост

...
Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева бе специален гост
Коментари Харесай

Добрич: Кметът на Каварна Нина Ставрева бе специален гост на празненството в ОУ “Й. Йовков“ по повод началото на „Градинката на първокласника“

Каварна. Кметът на Община Каварна Нина Ставрева бе специфичен посетител на празненството в ОУ “Й. Йовков “, което бе във връзка слагане началото на „ Градинката на първокласника “, оповестиха от пресцентъра на Общината . Идеята е на ръководителите на учебното заведение и преподавателите на двата първи класа - госпожа Светлана Ганчева и госпожа Димова. Учениците собственоръчно засяха цветни увивни растения, за които ще поставят грижи до довеждане докрай на своето обучение. Класните ръководители споделиха, че посредством тази самодейност децата ще имат опция да бъдат по-близо до природата и да се научат на отговорност с грижите, които ще поставят към „ Градинката на първокласника “.
Директорът на ОУ “Й. Йовков “ Радка Илиева пожела на всички деца и техните ръководители да трансфорат „ Градинката на първокласника “ в едно отлично и красиво кътче за почивка приятни и споделени моменти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР