Kaufland България ще вземе участие в първото издание на Bulgaria

...
Kaufland България ще вземе участие в първото издание на Bulgaria
Коментари Харесай

Kaufland: При нас е по-добре, отколкото на много места в Европа

Kaufland България ще вземе присъединяване в първото издание на Bulgaria Wants You в чужбина, което ще се състои на 9 октомври (неделя) в Мюнхен, Германия. Целта на самодейността е да притегли българи, които живеят отвън страната, като им предлага благоприятни условия за работа и кариерно развиване у нас.

" Като една от най-големите компании у нас, Kaufland България предлага атрактивни условия на труд и мотивиращи благоприятни условия за кариерно развиване. В нашата компания има доста българи, които са решили да се върнат назад в страната ни, точно тъй като са избрали Kaufland за собствен шеф. Условията, които ние предлагаме, са безусловно конкурентни на тези в Европа, като дори бих споделил, че в България сега има по-голямо поле на изява, в сравнение с в доста огромни компании в Европа - с повече благоприятни условия за креативност и иновативност “. Това разяснява във видеообръщение към българите в чужбина изпълнителният шеф на Kaufland България – Иван Чернев.

Kaufland поддържа самодейността Bulgaria Wants You от самото й основаване през 2020 година В идното събитие на платформата особено присъединяване в лекторския панел ще вземе Милена Караилиева, шеф " Човешки запаси “ в Kaufland България. Неин събеседник ще бъде Георги Първанов, ръководещ шеф СTeam Bulgaria, с който ще обсъдят развиването на пазара на труда в България. Темата на полемиката е " На България ли й трябват хора, или на хората им би трябвало България? “, а водещи ще са Иван и Андрей.

Освен посредством присъединяване на Милена Караилиева, Kaufland България ще се показа във форума и посредством щанд, където участниците ще могат да се срещнат с професионалните благоприятни условия за развиване в компанията.

Предстоящото събитие ще даде опция на представителите на българската общественост в Германия да се срещнат с известни и съумели българи, които ще описват своите компликации по пътя към триумфа. Сред тях са президентът Росен Плевнелиев, журналистът Георги Тошев, продуцентът Магърдич Халваджиян и музикантката Люси Дяковска . Събитието е изцяло гратис, а всеки, който желае да участва, би трябвало да се записва на https://bulgariawantsyou.com/events.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР