Kaufland България ще направи пазаруването още по-забавно и интересно за

...
Kaufland България ще направи пазаруването още по-забавно и интересно за
Коментари Харесай

Kaufland България ще зарадва своите клиенти с над 10 000 награди през октомври

Kaufland България ще направи извършването на покупки още по-забавно и забавно за своите клиенти през октомври. Всяка покупка на стойност над 25 лв. във веригата хипермаркети сред 2.10 и 31.10.2017 година дава опция на потребителите да завоюват на момента всред 10 000 награди на стойност сред 2 и 20 лв. под формата на скречкарти за извършване на покупки или да играят за спомагателни предметни награди - 20 смарт телефона iPhone 7 RED, 20 LED тв приемника (40”) и 50 ваучера за извършване на покупки в хипермаркети Kaufland на стойност 1 000 лв..
За да вземат участие в играта, потребителите би трябвало да закупят артикули за минимум 25 лв. и да изтъркат полето на гърба на картата, която ще получат на касата. Всяка покупка за тази сума подсигурява получването на скречкарта. Например – в случай че един консуматор има сметка от 78 лв., то той или тя ще получи общо 3 скреч карти, прецизираха от компанията.
Ако под скреч полето открият облага сред 2 и 20 лв., клиентите ще могат да я употребяват незабавно при идващото си извършване на покупки в хипермаркета. А в случай че открият код, състоящ се от 10 признака, могат да го записват в специфичния онлайн формуляр на kaufland.bg и да вземат участие в игра за огромни награди като смарт телефон, 40 “ LED тв приемника или ваучер за извършване на покупки в хипермаркети Kaufland на стойност 1000 лв..
Победителите ще бъдат обявявани всяка седмица на уеб страницата на компанията. Пълните правила на играта можете да намерите на www.kaufland.bg/igra.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР