Kaufland България беше отличена като лидер в сектора за модерна

...
Kaufland България беше отличена като лидер в сектора за модерна
Коментари Харесай

ICAP Bulgaria отличи Kaufland като лидер в сектора за модерна търговия

Kaufland България беше отличена като водач в бранша за съвременна търговия в тазгодишното издание на премиите True Leaders. Те се провеждат за осма поредна година от ICAP Bulgaria, част от ICAP group of companies - най-голямата група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа.
Инициативата True Leaders отличава Kaufland България като водеща компания в своя бранш, отговаряща по едно и също време на няколко измерими и справедливи критерии: годишна облага, нарастване на личния състав, кредитна оценка и водачество в своя бранш. Kaufland България се подрежда измежду 300-те най–печеливши компании по EBITDA* за 2019 година През същата година комерсиалната верига е нараснала броя на своя личен състав спрямо 2018 година и има висока кредитна оценка (ICAP Credit Score, от B2 до A1).  
 Как да пазарим качествено за Коледа Как да пазарим качествено за Коледа
В навечерието на коледните и новогодишните празници Александър Сано избра Kaufland за своя предколеден пазар. Популярният български акт...
“Благодарим на ICAP за високата оценка. Да бъдем водач в бранша за съвременна търговия е чест и на първо място огромна отговорност за нас. Kaufland участва на българския пазар от 15 години, през които се утвърди като желано място за извършване на покупки, като правилен сътрудник на българското произвеждане и като един от най-големите и атрактивни работодатели. Ще продължим да реализираме активността си в страната с мисъл и грижа за клиентите, да предлагаме многообразие от качествени и свежи артикули на отлични цени, да влагаме в националната и районна стопанска система и да бъдем сигурен и благонадежден шеф за своя екип от над 6 000 индивида “, разяснява Иван Чернев, ръководител на УС на Kaufland България.

Kaufland е водач в бранша за съвременна търговия с годишен оборот, надхвърлящ 1,6 милиарда лева През 2020 година комерсиалната верига има 60 хипермаркета в 34 български града. От стъпването си в страната през 2006 година до момента Kaufland се трансформира в приближен асистент на българското семейство, в желан сътрудник на българския производител и в важен фактор за стимулирането на националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с вложения от над 1,4 милиарда лв.. Търговската верига построява своята бизнес тактика, като се управлява от потребителското търсене и работи за удовлетвореността на клиентите. Нея Kaufland реализира, предлагайки голямо многообразие от качествени и свежи артикули на отлични цени, както и комфортно и елементарно извършване на покупки в своите обекти.
Kaufland е най-големият шеф измежду комерсиалните вериги и втори по величина в страната с екип от над 6 000 чиновници. Компанията предлага на чиновниците си несъмнено работно място и правилно отношение, атрактивно заплащане, благоприятни условия за професионално и личностно развиване, интернационален опит, богат пакет от обществени придобивки, гъвкаво работно време, стратегия от образования и семинари, която целогодишно се обогатява и надгражда. Професионалисти от съвсем всяка сфера на активност могат да намерят реализация в компанията и нейните структури – от продажби и търговия, през счетоводство, строителство, финанси, логистика до маркетинг и човешки запаси. Благодарение на цялостната си дълготрайна тактика за развиване на човешкия капитал, към този момент две следващи години Kaufland се сертифицира като Топ шеф от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. Сертификацията е доказателство за мощните работодателски политики на компанията и нейната водеща позиция на пазара на труда в България.
 Kaufland България поддържа развиването на „ зелена ” логистика у нас Kaufland България поддържа развиването на „ зелена ” логистика у нас
Kaufland България е единственото сдружение в групата немски хипермаркети, в което 85% от доставките до хипермаркетите се правят с...
 
* Печалба преди лихви по заеми, налози, обезценяване и обезценка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР