Катя Дойнова, която нашумя още като невръстна тинейджърка, с участието

...
Катя Дойнова, която нашумя още като невръстна тинейджърка, с участието
Коментари Харесай

ШОК! Мис Силикон Катя Дойнова втрещи феновете си с мега вулгарни подробности от спалнята

Катя Дойнова, която нашумя още като невръстна тинейджърка, с присъединяване си в “Плеймейт ” и аферата си с починалия Ицо – 100-те манекенки, шокира с нова доза скандалности.

Бившето зайче и водеща за малко на “Голите Новини ”, избухна с самопризнание на инстаграм профила си., че съжалява, че дълго се е пазила за аналния секс. “В началото се дърпах, тъй като съм чувала, че боли.. само че моя другарка ме навиваше дълго, че удоволствието е двойно и изпускам доста.

Как се взех решение ли? Имах едно гадже на разположение, с по-скромни размери, което все не успяваше да ме задоволи и взех решение да го употребявам тъкмо за тази цел. Да, мацки. Малко боли първоначално, само че се привиква. Веднъж като се отпуснете – удоволствието е несравнимо. ” Изповядва се, изкусителката с наедрял бюст.

Катя още поучава, че доста значима е очистващата процедура с клизма и да не вършиме анален секс директно по-късно. Изглежда Катето е новата Кобилкина и половите въпроси са й специалитет, само че припомняме, че тя се размина с огромната премия тази година на “Мис Силикон ” и се нарежда на второ място. Първо място и ваучер за пластична интервенция на нос, отмъкна друга софийска бръмчалка – Жулиета Стоичкова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР