Като всяко истинско момиче аз имам любими обувки, с които

...
Като всяко истинско момиче аз имам любими обувки, с които
Коментари Харесай

Момичешки тайни: Пет места където можем да получим адекватни обущарски услуги

Като всяко същинско момиче аз имам обичани обувки, с които нямам никакво предпочитание да се деля в близко бъдеще. За страдание това напълно не е елементарно и не зависи изцяло от мен. 
 Липсата на качествени обувки, лунните повърхности, по които се разхождаме,  ведно с неспособността ми да вървя, без да подбутвам всеки бордюр, слагат на тестване всичките ми обувки.
 Счупено или охлузено токче, отлепена подметка или паднала тока са дребна част от вредите, които претърпяват обичаните ни обувки. За разлика от обикновените корекции на облекла, това не са проблеми, с които можем да се оправим сами. За това са нужни експерти – обущари, които за жалост са на изгубване. 
 Хубавото е, че част от тях могат да вдъхнат живот освен на любите ни обувки, само че и да оправят някоя от по-старите ни чанти.
 В навечерието на настъпващото лято е хубаво да сме наясно къде да занесем обувките си, които имат потребност от промяна, преди да ги приберем или извадим от дрешника.
 1.Ул. „ Сан Стефано ” 20 – в двора на кооперацията
 2.Ул. „ Иван Шишман ” 8
 3.Бул. „ Г. С. Раковски ” 120А
 4.Ул. „ Ген. Гурко ” 40
 5.Бул. „ Княз Александър Дондуков ” 43 /тук не съм 100% сигурна за номера, само че е в непосредствена непосредственост до него/ 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР