Като успешна и ползотворна определи отиващата си година областният управител

...
Като успешна и ползотворна определи отиващата си година областният управител
Коментари Харесай

Успешна година отчете областният управител на Стара Загора

Като сполучлива и ползотворна дефинира отиващата си година регионалният шеф на Стара Загора Гергана Микова на обичайна си среща с публицисти в навечерието на коледно-новогодишните празници. 
„ Наистина - бурна, динамична, от време на време много спорна, само че какъв брой доста сполучливо осъществени планове оставяме зад тила си. Затова можем да я назовем сполучлива “, разяснява тя. 
Изграждането на дигата в село Зимница, за което в предходни години не е имало средства, беше откроен от нея измежду най-успешните планове. Съоръжението ще обезпечава спокойствието както на живеещите в района, по този начин и на хората от прилежащите области, през които минава река Тунджа. Сред другите обекти, за които изрази задоволството си Микова са и няколко пътни сектора и осведоми в задатък, че през идната година ще бъде обърнато внимание на още няколко.
Чуждестранна фондация е отпуснала 180 хиляди $ за съхраняването и ремонта на по този начин наречената Чиния - паметника на връх Бузлуджа. Благодарение на дарението са почистени фоайето и главният кръг на постройката. Има предпоставки за започване на работа по запазването на постройката след направеното градивно проучване и цялостното й снимане от дипломанти на Университета по архитектура, строителство и геодезия и специалисти от немски университети, към този момент е направен и 3D-модел. 
На партерния етаж на постройката на регионалната администрация през новата 2020 година ще бъде открита обща каса, където ще се продават билети за спектаклите на Операта, Кукления и Драматичния спектакъл в Стара Загора - самодейност, която регионалната администрация ще реализира взаимно с Община Стара Загора.
„ Освен на Вас, благодаря и на екипа, с който работя, на всички общини. Смятам, че имаме прелестен разговор, както с локалната власт, по този начин и с всички останали държавни институции, за което им благодаря “, сподели още Гергана Микова и пожела на всички здраве и сполучлива 2020 година. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР