Като се има предвид участието на носителите на Оскар“, Тим

...
Като се има предвид участието на носителите на Оскар“, Тим
Коментари Харесай

„Тук и сега“ с Тим Робинс и Холи Хънтър започва по HBO

Като се има поради присъединяване на носителите на „ Оскар “, Тим Робинс и Холи Хънтър, идният сериал „ Тук и в този момент “  дава поръчка да се трансформира в идната влиятелна за HBO драма (или може би черна комедия?). Дали е по този начин, ще си проличи незабавно след първия епизод, който ще се излъчи у нас на 12 февруари . Аз персонално ще бъда пред екрана в 21:00 ч. , тъй като съм от хората, които имат вяра, че малкия екран е новото кино и че бъдещето е там.

За сюжета не се знае изключително доста – Одри (Холи Хънтър) и Грег (Тим Робинс) са прогресивно семейство с доста деца. Грег е професор по философия и публицист, а Одри е някогашен терапевт и съветник по разрешаване на фамилни спорове в междинните учебни заведения. Te имат четири деца: Ашли, Дюк, Рамон (осиновени) и Кристен. Самото отличаване на децата в филмовия откъс към този момент леко ме озадачава, само че допускам, че е в името на интригата.

Докато Одри приготвя отбелязването на 60-ата годишнина на Грег, в подреденото им всекидневие стартират да се появяват пукнатини, заплашващи да раздрусат живота им. Грег и Одри търсят помощ за сина си Рамон от доктор Фарид Шокрани, психиатър със лични съществени проблеми.

Първият сезон има 10 епизода. Очаква се в тях да забележим провокираща мозъка история, с оплетени междукултурни особености, която изследва какво е да си друг през днешния ден.

Сценарист е Алън Бол (с премия „ Еми “ за „ Два метра подземен ООД “ и „ Оскар “ за „ Американски прелести “). Повече няма какво да кажем, на 12-и сме пред тв приемника! 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР