Като прецедент определи ситуацията, предизвикана от решението на Има Такъв

...
Като прецедент определи ситуацията, предизвикана от решението на Има Такъв
Коментари Харесай

БСП за България бистри ситуацията на председателски съвет

Като " казус " дефинира обстановката, провокирана от решението на " Има Такъв народ ", Филип Попов, секретар на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Той уточни, че решение ще бъде търсено на председателки съвет през днешния ден, плануван преди пленарното съвещание:

" Ще е друго. Няма по какъв начин той да отдръпна декрет на президента, тъй като не са го издали те. Утре /б.р. днес/ следва да забележим какво тъкмо ще се случи - ще има председателки съвет, ще търсим решение, несъмнено, на тази обстановка ".

Вчера Националният съвет на Българска социалистическа партия и общото заседание на парламентарната група на коалиция " Българска социалистическа партия за България " взеха решение, в случай че кандидатурата за вицепремиер и министър на вътрешните работи Петър Илиев не бъде оттеглена, да не поддържат държавно управление, препоръчано от " ИТН ". По-рано с сходна позиция излезе и Политическият съвет на съдружните сътрудници на левицата:

" Българска социалистическа партия е поредна. Имаме решение на нашия народен орган, точно Националния съвет, и съгласно това решение ще бъде и нашето държание в пленарна зала ".

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР