Като най-вероятен наследник на Жозе Моуриньо в Тотнъм се смята

...
Като най-вероятен наследник на Жозе Моуриньо в Тотнъм се смята
Коментари Харесай

Маурицио Сари най-близо до поста в Тотнъм

Като най-вероятен правоприемник на Жозе Моуриньо в Тотнъм се счита Маурицио Сари, заяви Football Italia.

От управлението на " шпорите " са се свързали с сътрудника на италианския експерт Фали Рамадани. Самият Сари нямал нищо срещу още веднъж да работи в Англия, където беше отпред на Челси през сезон 2018/19 и завоюва Лига Европа.

Специалистът към момента има контракт с Ювентус, макар че беше уволнен след неуспеха против Лион в Шампионската лига предходната есен. Контрактът е до лятото на 2022 година, само че клубът може да го приключи 12 месеца по-рано, в случай че до края на април заплати на треньора наказателна клауза в размер на 2,5 млн. евро.

Начело на Ювентус Маурицио Сари завоюва купата в Серия " А ", а също така стигна до финала за Купата на Италия, изгубен след дузпи от някогашния му клуб Наполи. Рома също желае да притегли опитния треньор.

Моуриньо беше освободен от Тотнъм през вчерашния ден поради неуспеха в Лига Европа и изоставането във Висшата лига, където възможностите за място в топ 4 са все по-малки.

Най-вероятно тимът краткотрайно ще бъде воден от Райън Мейсън, а като евентуални претенденти за поста се спрягат още Юлиан Нагелсман, Масимилиано Алегри, Брендън Роджърс и Стивън Джерард.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР