Като момиче с мини размери обичам и нещата, които използвам,

...
Като момиче с мини размери обичам и нещата, които използвам,
Коментари Харесай

Кой е Swift 5 и защо с него работата е повече от удоволствие?

Като момиче с мини размери обичам и нещата, които употребявам, да бъдат в такива. Винаги предпочитам смарт телефон, който мога комфортно да побера в ръката си, обичам дребните чанти, макар че по-често ми се постанова да нося огромни, а когато е време да си взема нов преносим компютър, първото, за което виждам, е размерът. Да, от време на време размерът има значение!

Особено когато се постанова да нося лаптопа си по през целия ден, да работя дистанционно от време на време или когато съм в придвижване, а незабавно би трябвало да отговоря на даден мейл. Точно по тази причина, когато видях новия 14-инчов ултрабук на Acer , първо харесах елегантния му стилен размер (все отново е с дебелина единствено 14,95 мм), след това семплия и минималистичен дизайн, тъй като за нас, девойките, и това е значимо, само че огромната изненада се случи, когато го хванах в ръцете си.

Той тежи единствено 990 г и е супер лек и комфортен за носене. Оказа се, че е построен от материали, употребявани в галактическата промишленост, тъй че без значение от това какъв брой е лек, е и извънредно резистентен към всички удари. Защото колкото и да сме деликатни от време на време, когато го пренасяме из разнообразни места, ни се желае да не мислим толкоз върху това, че можем да го нараним.



Освен в този хубав наследник цвят  се предлага и в не по-малко грациозен бял колорит с леки акценти в златисто. Истински фешън аксесоар е този преносим компютър, който побързах да разходя до едно от обичаните си места –  Social Café , където изключително на втория етаж е доста умерено за работа и където се наслаждам на обичаното си капучино за следобедно освежаване.

Екранът е нещо, което също не мога да пропусна да загатна, тъй като той дава по-ясно и по-ярко изображение, а с тесните си рамки от трите страни и с впечатляващо съответствие екран – корпус се получава повече от 14 " FHD IPS сензорен екран. А дружно с това преносимият компютър е задоволително мощен, с цел да издържи през целия ден, без да се тормозя, че няма къде да се включа към зареждане, което значи, че през идващата пролет ще мога да го употребявам и на открито под нежните слънчеви лъчи.



И тъй като съм от тези девойки, които желаят да пазят всичко (дори и обичаните си филми, които виждам за n-ти път), обичам да имам задоволително място за предпазване на всевъзможен вид файлове, с цел да знам, че ще имам подръка всичко, което ми би трябвало, без да се постанова да разпространявам и външната си памет. Този предлага най-много 512 GB PCI, 3x4 SSD и до 16 GB LPDDR4 RAM.

Не на последно място – достъпът до него може да бъде още по-бърз и по-защитен с помощта на вградения четец на пръстови отпечатъци, който обезпечава бърз и сигурен метод за потвърждаване на самоличността без ключова дума за Windows Hello. И несъмнено, елементарно се свързва с многочислени модерни устройства, с цел да ни улеснява живота, а работата да бъде на първо място и единствено наслаждение.



С поддръжката на Acer

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР