Като модели на двама от най-известни дизайнери в света блеснаха

...
Като модели на двама от най-известни дизайнери в света блеснаха
Коментари Харесай

„Ритон“ с тоалети от модната седмица в Париж в новия им клип

Като модели на двама от най-известни дизайнери в света блеснаха Катя и Здравко от „ Ритон “ в новото им видео „ Брой до три “, видяха наблюдателни почитатели на пеещото семейство. Летният клип - първи от идна поредност, с която дуетът ще „ облече “ оставащите песни от новия им албум, излезе преди седмица, а в мини филмчето звездите смаяха феновете си с съвременна визия, стилист на която е самата Катя.

Костюмът с макове на Здравко се оказа от последната сбирка на японския дизайнер Kenzo Takada, сподели бърза информация в уеб страницата на френската първокласна фешън къща. Моделът е бил показан в Париж на ревю през есента, на което дизайнерът е посочил сбирката си за пролет/лято 2021 година

В рамките на същия фешън конгрес край Айфеловата кула, шведският топмодел Ребека Лонгендайк пък е разходила на подиума гащеризон от пролетно-лятната дамска сбирка на френската дизайнерка Isabel Marant. Моделът от лен и памук е с щампи на графити в розови и лилави нюанси.

И двамата дизайнери са маркирани в описанието под клипа в „ YouTube “-канала на „ Ритон “, където „ Брой до три “ се радва на огромен интерес от страна на почитателите им. Не единствено тъй като шеметната Катя блесна и по бански в режисираното от Николай Скерлев видео, а и тъй като парчето си има и своите достолепия - завладяващата музика на Алекс Нушев и майсторския текст на Драго Драганов.

Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР