Като млад Леонардо ди Каприо беше толкова красив, че беше

...
Като млад Леонардо ди Каприо беше толкова красив, че беше
Коментари Харесай

10-те най-добри филма на Леонардо ди Каприо


Като млад Леонардо ди Каприо беше толкоз хубав, че беше мъчно човек да се абстрахира и да схване актьорските му качества. А с времето те ставаха все по-сериозни, до момента в който филмите, в които участваше - все по-стойностни. Успоредно с това роденият през 1974 година в Лос Анджелис артист успяваше да пази персоналния си живот относително надалеч от камерите и жълтата преса.

Особено в последните години Лео разви извънредно дейна активност по запазване на околната среда и увлече хиляди хора в идеята си за прекъсване на гробалното стопляне и протекция на природата. От " Животът на момчето " през 1993 година до увенчания с " Оскар " филм " Завръщането " през 2015 година Лео израсна безусловно пред очите ни и се трансформира в един от освен най-обичаните, само че и от най-уважаваните артисти на нашето време. Ето обичаните ни 10 кино лентата с негово присъединяване.

 

  " Защо тъгува Гилбърт Грейп " (1993)



Романтична драма, режисирана от с присъединяване на, и. Лео играе психологично болния Арни, роля, за която е номиниран за " Оскар " още при започване на кариерата си.

 

" Ромео и Жулиета " (1996)



Модернистична версия на класическата Шекспирова драма под режисурата на Баз Лурман. Лео си партнира с Клеър Дейнс.

 

" Титаник " (1997)



Епичната лента на Джеймс Камерън споделя за любовта сред едно оскъдно ирландско момче и богата наследница в навечерието на потъването на именития параход.

 

" Плажът " (2000)



В търсене на изгубения парадайс героят на Лео се оказва на скришен залив в Тайланд, където група младежи са си устроили комуна. Под режисурата на Дани Бойл и със страхотния саундтрак филмът бързо става паметен.

 

" Бандите на Ню Йорк " (2002)



Страховит роман за кървавото минало на Ню Йорк под режисурата на Скорсезе. Лео си партнира с огромния Даниел Дей Луис.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР