Като извънземно, кацнало в джакузи насред Бъкингам, ме зяпат хората.

...
Като извънземно, кацнало в джакузи насред Бъкингам, ме зяпат хората.
Коментари Харесай

Мадисън Фокс: Тунингът ми е 30 бона, зяпат ме като НЛО!

Като извънземно, кацнало в джакузи посред Бъкингам, ме зяпат хората . А дадох 30 бона, с цел да се тунинговам и да ми се възхищават, а те се отвращават. Нищо не схващат!

Това се гневи инстаграм инфлуенсърката и звезда в Онлифенс Мадисън Фокс, която е следващият клонинг , който желае да изкарва пари от пласиране на тялото си.

30-годишната британка изяснява, че желае да замязя на същинско Барби, и си прави няколко интервенции за бомбиране на циците и усъвършенствания по лицето. „ Вярвах, че хората ще се възхищават на хиперженственото ми лъчение , а те се възмущават “, не може да повярва Мадисън. Въпреки това тя се харесва и счита да продължи с корекциите по тялото си. Следващото нещо, което желае да надуе, е дупето си, с цел да стане бразилско.

„ Хората ме зяпат необичайно, непрестанно слушам гадни мнения зад тила си. Някои даже не ме чакат да подмина, с цел да ме разясняват “, продължава мрънкането моделката. Въпреки това изкарва положителни пари от уеб страницата за възрастни Онлифенс, както се хвали самата тя. Така че няма никаква причина да желае да се връща към скучния си остарял външен тип, написа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР