Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си

...
Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си
Коментари Харесай

37 години по-късно - Мадона счупи собствения си рекорд с концерт в Рио де Жанейро

Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си дългогодишна кариера. И с последния си концерт от международното си турне The Celebration Tour тя още веднъж подсети на света за какво изцяло заслужава това название.
 Успя ли Мадона да възбуди (буквално) Рики Мартин
И на 65 година още си я бива - съумя ли Мадона да възбуди (буквално) Рики Мартин

Една забавна случака от концерта ѝ в Маями

В събота, 4 май, певицата излезе за закриващия концерт от турнето си на плажа Копакабана в Рио де Жанейро. А публиката, която е участвала, са били рекордните 1.6 милиона души.

Така цели 37 години по-късно усъвършенства личния си връх за най-вече хора на собствен концерт. През 1987 година тя събира 130 000 почитатели на парижкия Parc des Sceaux. Това значи, че тя надминава достижението си с над цели 10 пъти.

Безплатният концерт в Бразилия на 65-годишната певица е трансформирал плажа на Рио де Жанейро в великански дансинг. Атмосферата е била сходна на карнавалните събития, до момента в който почитателите са пели дружно с певицата едни от най-известните ѝ шлагери, сред които Like A Virgin и Holiday. Въпреки множеството хора и приповдигнатото въодушевление на присъстващите събитието е минало без произшествия, написа Daily Mail.

По време на спектакъла към на сцената са се включили и гост-изпълнители като Diplo, Anitta и мил кралиците Pablo Vittar и Bob the Drag Queen.
 Мадона и отговорът на фенката в инвалидна количка, която обиди по време на собствен концерт
Когато Мадона те обиди пред целия свят, само че въпреки всичко й простиш

И звездите бъркат

Разбира се, концертът на певицата не е минал и без присъщите за нея провокативни моменти, в това число кокетничене и целуване с един от танцьорите ѝ.
 Снимка 663778

Освен това по време на шоуто е сменила и няколко тоалета. За един от тях певицата е облякла футболна фланелка на бразилския народен тим, което е провокирало изключително огромно неспокойствие измежду бразилците, които са известни със пристрастеността си към футбола.
 Снимка 663776

Голяма част от публиката на концерта също са били облечени тематично като за концерт на. Някои от почитателите ѝ са носели конусовидни сутиени, други са заложили на бюстиета и кожени корсети, а трети - просто на руси перуки.
 Снимка 663777

Часове след спектакъла си в Рио де Жанейро певицата е качила и видео в Instagram профила си, на което се вижда каква е била атмосферата на грандиозното закриване на The Celebration Tour. С турнето си Мадона означи своите 40 години от началото на музикалната си кариера.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР