Като частни милиции и дерибеи определи преди дни Румен Радев

...
Като частни милиции и дерибеи определи преди дни Румен Радев
Коментари Харесай

Частни милиции и дерибеи ли?! Делта гард всъщност пази Радев и сина му

Като частни милиции и дерибеи дефинира преди дни Румен Радев хилядите чиновници на една от най-големите охранителни компании в България. Оказа се обаче, че същите хора пазят него и сина му и той самият употребява услугите им. Това видя ПИК на скорошна фотография от мач на сина на Радев, който е футболист. Наоколо не се виждат чиновници на НСО, които другояче пазят компактно Радев и по всички проличава, че той се усеща задоволително предпазен в компанията единствено на гардовете на " Делта гард ".

В същото време вътрешният му министър Бойко Рашков, който праща из цялата страна да работи като терорист против съперниците му, преди седмица разгласи, че Министерство на вътрешните работи взима лиценза на компанията с близо 20-годишна безупречна история. От там апелират репресията на Радевата кохорта в съда за противозаконната интервенция на страната в частен бизнес.
свързани новини122862на 31.10.2021125533на 29.10.2021
Един от притежателите на компанията Димитър Спасов пък съобщи, че Бойко Рашков и нежният приятел на Асен Василев в Национална агенция за приходите - Румен Спецов, безчинстват и сплашват и тях, и клиентите ни. " Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите са същинските мутри в страната. Рашков удостоверява слуха, че против сериозна сума е поел ангажимент да ни вземе лиценза ", изригна след репресията Спасов, който също съобщи, че недоумява за какво Радев е против компанията му. Въпросът е състоятелен поради и фотографията на президента и сина му, охранявани от " Делта гард ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР