Като част от усилията на България да задълбочи и структурира

...
Като част от усилията на България да задълбочи и структурира
Коментари Харесай

България засилва сътрудничеството си с ОИСР

Като част от напъните на България да задълбочи и структурира съдействието си с Организацията за икономическо сътрудничество и раз и да способства за публичната политика и програмата за промени в страната, министър-председателят Бойко Борисов показа проект за деяние на генералния секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и раз Анхел Гурия.

Планът за деяние на България отваря пътя за по-голямо присъединяване в редица действия на Организацията за икономическо сътрудничество и раз и разпознава редица области на политиката, в които специалистите на Организацията за икономическо сътрудничество и раз ще си взаимодействат с български представители за подсилване на публичната политика и устрема към сполучливи промени.

Премиерът Борисов връчи проекта за деяние по време на двустранна среща с господин Гурия в Познан, Полша, в границите на Срещата на върха на Берлинския развой за Западните Балкани, на 4-5 юли.

„ Дейностите, обрисувани в Плана за деяние, ще дадат на България достъп до основна информация и рекомендации за развиване и подсилване на програмата за промени в интерес на мощен, приобщаващ и резистентен напредък. Това е проект на България, учреден на целите на България. Ние се ангажираме да споделяме опита и най-хубавите практики на Организацията за икономическо сътрудничество и раз, с цел да помогнем на България да напредне в програмата си за промени и да се приближи до стандартите на Организацията за икономическо сътрудничество и раз ”, сподели Гурия.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР