Като част от стратегията си за разширяване на мрежата и

...
Като част от стратегията си за разширяване на мрежата и
Коментари Харесай

Vivacom поглъща голям интернет и ТВ доставчик в Северна България

Като част от тактиката си за разширение на мрежата и клиентите си в България, Vivacom купува огромен снабдител на интернет и телевизия във Велико Търново, Горна Оряховица, Павликени, Севлиево, Бяла и множеството обитаеми места в района. Компанията придобива напълно – един от операторите с добре развита мрежа и дистрибуция в района и дългогодишна известност за качество и положително обслужване.

предлага интернет и телевизия за частни клиенти, както и редица услуги за бизнес клиенти, измежду които MAN услуги, хостинг, колокация, както и на самостоятелни планове за създаване на кабелни системи. Операторът има наличие в над 110 обитаеми места в областите Велико Търново, Русе и Габрово.

С новото придобиване Vivacom ще комбинира своя дълготраен опит в поддържането и предлагането на висококачествени телеком услуги с добре развитата местна инфраструктура на Телнет ООД, с цел да обезпечи достъп до новите технологии на още повече консуматори.

Сделката сред Vivacom и " Телнет " предстои на всички нужни утвърждения от страна на съответните регулаторни органи и се чака да бъде завършена през 2022 година В процеса на договаряния и осъществяване на договорката Телнет са съветвани от Райфайзенбанк България ЕАД и CMS Sofia, а Vivacom – от Challenger Capital и Камбуров и съдружници.
Сериозна агресия

След като стана част от United Group, Vivacom стартира сериозна агресия на българския телекомуникационен пазар. Един след различен телекомът гълтам районни оператори на интернет и телевизия из цяла България. Заявеното желание е да се утвърди като водач в доставката на първокачествен интернет и телевизия. Така в края на април.

В края на май телекомът купи още 4 сходни компании, измежду които един от огромните снабдители на цифрова телевизия и интернет в Северна България – Networx и столичния интернет провайдър " Онлайн Директ ". Базиранта в Русе Networx има наличие в съвсем 70 обитаеми места в областите Русе, Разград, Силистра, Шумен, Монтана, Търговище, Ловеч, Велико Търново, Варна, Плевен, Видин, Добрич и други

Няколко месеца по-рано притежателят на Vivacom – холдингът (групата към Нова телевизия, която е най-голямата медийна група у нас) и.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА:

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР