Катерина Славкова – най-малката внучка на червената принцеса Людмила Живкова,

...
Катерина Славкова – най-малката внучка на червената принцеса Людмила Живкова,
Коментари Харесай

Ето я тайната внучка на Людмила Живкова (Уникална снимка)

Катерина Славкова – най-малката внучка на алената принцеса Людмила Живкова, се е трансформирала в шеметна хубавица. 17-годишната госпожица е щерка на Тодор Славков и единствено след година ще бъде абитуриентка. Тя е отличничка в влиятелния Италиански колеж в Горна баня и макар че има визия на супермодел, не мечтае за кариера в модата. Като дете Катерина дефилираше по ревютата на своята вуйна Жени Живкова, само че от дълго време се отказала от концепцията да става манекенка или дизайнер.

Плановете ѝ били да кандидатства фармация в някой от елитните университети в Европа.
„ Със сигурност, откакто завърша приблизително обучение, ще изучавам в чужбина и след това ще се върна в България, с цел да предам това, което знам и мога. Защо да не съм идната жена министър председател или президент? “, споделя искрено внучката на Людмила Живкова, давайки поръчка да тръгне по нейните стъпки.

Университетът, към който Катерина се е насочила, се намирал в Холандия, само че щяла да опита шанса си и в други страни. „ Минаха ми тези стремежи с моделството. Не ми е безразлична модата, даже имам в главата си роклята за бала, с която желая да се видя, само че има време и за това. По-скоро специалността, с която желая да се занимавам, не е обвързвана с творчество. Спряла съм се на фармацията. Това ме вълнува и считам, че имам бъдеще в нея “, споделя Катерина.
Приликата сред нея и баба ѝ Людмила с годините става все по-очевидна. Двете имат изключителни сходства във визията, а сравненията посред им девойката приемала като голям комплимент. „ Много са ми разказвали за баба ми Людмила, за прародител ми Тодор Живков, както и за известната фамилия на другия ми дядо – Иван Славков. Искам да продължа по техните стъпки. Но първо би трябвало да завърша “, споделя още щерката на Малък Тошко.

Тя е огромната уязвимост на своя татко, който безусловно я е позлатил и угажда на всичките ѝ стремежи. За последния ѝ рожден ден да вземем за пример ѝ подарил златен часовник „ Ролекс “, чиято цена е над 20 хиляди лв..

Дъщерята на Тодор Славков постоянно прекарва време с татко си, въпреки той и майка ѝ от дълго време да са разграничени. Катерина е плод на любовта на Тошко с вдовицата на починалия Бай Миле – Силвия Панагонова. Красивата русокоска, която е някогашна манекенка, направи и невъзможното, с цел да обуздае буйния и бохемски манталитет на Славков-младши, само че безрезултатно, тъй като кръвта вода не става. В началото на връзката им за малко Тодор се бе отказал от пороците и шумните компании, отдавайки се на фамилен уют със Силвия, само че незабавно след появяването на дъщеря им още веднъж се завърнал към старите привички. Това предиздвикало жена му да го напусне с бебе на ръце. През последните 17 години, в които двамата са родители на обща щерка, Тодор и Силвия ту се събират, ту се разделят. Междувременно внукът на Бай Тошо нееднократно бе хващан в крачка с други хубавици, с които имаше мимолетни случки.

Въпреки това с майката на дъщеря му са запазили положителния звук и цивилизованите връзки. Катерина живее главно при нея, само че прекарва и задоволително време с татко си, с който имали традиция да вървят на по няколко почивки годишно дружно. Всяко лято те отмарят с неговата другарска компания в Лозенец, а през зимата карат ски в Боровец.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР