Категорично осъждам посегателството срещу сградата на представителството на Европейската комисия

...
Категорично осъждам посегателството срещу сградата на представителството на Европейската комисия
Коментари Харесай

Борисов: Категорично осъждам посегателството срещу сградата на представителството на ЕК в София

Категорично съдя похищението против постройката на представителството на Европейската комисия в София. Изключително обезпокоително е, че тази вандалска демонстрация идва в миг на тежки провокации пред България. Това съобщи във фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

„ Днес нашата и интернационалната общност следят с очакване разрешаването на тежката политическа рецесия, в която страната ни се намира от две години. Отговорност на политическите партии, изключително на тези, които най-вече обявяват своите патриотични настроения, е да подсигуряват сигурността, стабилността и интегритета на страната, вместо да предизвикват нови разделения и кавги. В тази връзка приканвам още един път демократичните систематични партии да застанем обединени в името на националните ползи на България, излъчвайки мощно постоянно държавно управление. “, споделя още водачът на ГЕРБ.

 

„ Единствено гаранции за задълбочаване на процесите на евроатлантическата ни интеграция могат да бъдат контрапункт на хибридните опити за инфилтрация на враждебното съветско въздействие в нашето общество “, акцентира той.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР