Категорично не е време за купон! Време е да осъзнаем,

...
Категорично не е време за купон! Време е да осъзнаем,
Коментари Харесай

МВР: Категорично не е време за купон!

Категорично не е време за ваучър! Време е да осъзнаем, че опасността е извънредно сериозна, време е да осъзнаем, че решаването на тази обстановка зависи от всеки един от нас, освен като длъжностни лица, а и като жители. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов в предаването " Беновска пита " по Канал 3.

" Забелязвам, че сякаш и българските жители по-сериозно възприеха това, което би трябвало да вършат и сама виждате, че улиците на София са доста изпразнени, което е значимо да се поддържа в този интервал, с цел да минимизираме идването на тази изключителна опасност! В тези условия Министерство на вътрешните работи извършва своите отговорности, безусловно целият персонален състав е мобилизиран. Аз желая да благодаря на сътрудниците, тъй като те без отмора извършват своите отговорности ", съобщи министърът на вътрешните работи.

" Предприехме дейности и за тяхната персонална отбрана, разпоредих да бъде освободен част от военно-временния ресурс, освободили сме персонални защитни средства, маски, ръкавици и защитни дрехи за тези, които работят в извънредно инфектирани зони, дружно с лекарите, с цел да бъдат предпазени. Както сподели и министър председателят Борисов, ангажирана е и българската индустрия, с цел да стартират ритмични доставки на защитни средства ", уточни още Младен Маринов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР