Катастрофата, станала в събота вечерта, когато микробус, пътуващ за Германия,

...
Катастрофата, станала в събота вечерта, когато микробус, пътуващ за Германия,
Коментари Харесай

Експертът Диана Русинова обвини "службогонци" и "рушветчии" за войната по пътищата

Катастрофата, станала в събота вечерта, когато микробус, пътуващ за Германия, се блъсна в спрял на пътя товарен автомобил, чакащ да премине през граничния пункт с Румъния, провокира доста реакции след обществеността ни. В жестокия случай намясто починаха 5-има души, а на другия ден шеста жертва умря в болничното заведение. Ето по какъв начин реагира на случилото се Диана Русинова - специалист от Европейския център за транспортни политики:

Липсата на буферни паркинги преди Граничен контролно-пропусквателен пункт е остарял проблем, който в България не намира решение повече от 30 години. Политическата некадърност да се ръководи пътната сигурност лиши живота на 5 души. Сега евентуално отново ще ме обвинят в това, че върша “политическо изявление ”, само че това единствено демонстрира какъв брой неспособни и детски са родните ни политици.

Получава се по този начин, че те ни лъжат, че вършат нещо по въпроса с високата смъртност по пътищата ни, само че на процедура не вършат нищо. Няма увереност и никаква експертиза, единствено едни службогонци и рушветчии, които треперят да не ги уволнят, тъй като на държавна работа си е най-добре.

Скоро този проблем няма да се позволи, тъй като поради същите алчни и корумпирани политици не ни желаят и в Шенген. Проблемът с безкрайните опашки ще се позволи отчасти, когато станем част от Шенгенското пространство.

Липсва надзор и никой не съблюдава разпоредбите, тъй като няма кой да управлява. Тук е така…

Скъпи политици, до момента в който се занимавате с това да се присмивате на труда на мен и моите сътрудници, да си назначавате родата на комфортни постове и не започнете най-малко малко да слушате, България ще е на този хал. А, извинете забравих, Вашите деца учат в чужбина, а вие сте тук единствено за малко, с цел да ни Оправите…

Съболезнования към околните на загиналите…
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР