Катастрофа затруднява движението на пътя Асеновград - Смолян. Полицейски екипи

...
Катастрофа затруднява движението на пътя Асеновград - Смолян. Полицейски екипи
Коментари Харесай

Джип на пловдивската пожарна изпреварвал микробус и се блъсна в скала

Катастрофа затруднява придвижването на пътя Асеновград - Смолян. Полицейски екипи подкрепят трафика, който се реализира в едната лента. Около 07:00 ч. тази заран зародило произшествие на изхода на Бачково в посока Смолян.

По първични данни, длъжностен джип " Ланд Ровър " на РДПБЗН - Пловдив подхванал изправарване на микробус и се блъснал в канара, след което се завъртял и блъснал странично лек автомобил " Мерцедес ". В служебния джип пътували 38-годиашният лидер и негов 43-годишен сътрудник, който е откаран в болница за прегледи.
 Младеж с електрически автомобил се вряза в патрулка Младеж с електрически автомобил се вряза в патрулка
Двама пловдивски служители на реда пострадаха, откакто в патрулния им автомобил се вряза електрически автомобил с 20-годишен лидер. Произшествието настъп...

Автомобилът се употребява от оперативните дежурни чиновници на РДПБЗН - Пловдив. " Мерцедес " -ът е ръководен от 48-годишен мъж. Двамата водачи са тествани с дрегер за алкохол, ката резултатите са негативни. На място са служители на реда от районно управление (на МВР) - Асеновград, които подкрепят преминаващите коли. Движението се прави единствено в едната лента.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР