Катастрофа „ярост на пътя“ уби шофьор на състезателна кола, който е бил сгоден за брак, казват ченгета от Индиана

...
24-годишен шофьор на състезателна кола, който беше член на състезателния
Коментари Харесай

24-годишен шофьор на състезателна кола, който беше член на състезателния отбор на Тони Стюарт, беше убит при очевидно „ road rage” катастрофа, казва щатската полиция на Индиана.

Ашли Албъртсън от Грийнфийлд, Индиана, е била пътник в GMC Terrain, участвала в катастрофата в петък, 18 август, на междущатска магистрала 65 в окръг Джаксън, според до щатската полиция на Индиана.

Шофьорът на Terrain и на Chevrolet Malibu бяха показани, че „ускоряват бързо“ и отказват да позволят на другото превозно средство да премине, каза държавната полиция. В крайна сметка двете превозни средства се сблъскаха и Албъртсън беше изхвърлен от терена.

Тя беше обявена за мъртва в болницата на Университета на Луисвил, според щатската полиция.

„Тя беше добро дете ( и) по-добър човек“, каза баща й Тод Албъртсън във видео, публикувано във Facebook. „Тя просто обичаше да се състезава, обичаше общността и всички вие направихте толкова много за нея.“

Годеникът на Албъртсън е шофирал Terrain и катастрофата е станала, докато са се прибирали от ваканция, според публикация в социалните медии от семейството.

Двойката планираше сватба през март 2024 г.

Стюарт, членът на Залата на славата на НАСКАР, за когото Албъртсън се състезаваше, призова хората да контролират по-добре емоциите си на пътя.

„В миналото , аз също бях хванат от пътна ярост“, каза Стюарт в публикация в X, бивш Twitter. „Надявам се, че можем да почетем Ашли, като контролираме това, което можем да контролираме на магистралата. Загубата й е отрезвяващо напомняне колко ценен е животът.“

Той нарече Албъртсън „страхотен шофьор на състезателна кола“, който имаше „заразна личност“.

The Greenfield Reporter каза в статия от 2021 г. Албертсън „се пристрасти към състезанията в ранна възраст“. Нейните братя и сестри са служили в нейния екипаж, съобщава публикацията.

Албъртсън спечели две състезания в All-Star Circuit of Champions TQ Midget Series, според Racing News, който съобщи, че наскоро е победила Стюарт в състезание.

В поредицата, собственост на Стюарт, състезатели се състезават на черни писти.

„Обичам да карам в пръстта“, каза тя пред Greenfield Reporter. „Плъзгането е най-доброто усещане. Няма нищо подобно.“

Circle City Raceway, пистата в Индианаполис, където Албъртсън често се състезаваше, каза, че „винаги се е усмихвала нейното лице и време за нейните фенове.“

„Бяхте извънредно милостиви към децата, които се интересуваха от вас и вашата кола“, каза Ison's Family Pizza, един от спонсорите на Albertson. „Ти беше невероятен модел за подражание за младите момичета. Ashdog, ти винаги ще бъдеш наш шофьор.“

Тя беше почетена в Шелбивил, Индиана, събота по време на събитие, в което е планирано да се състезава, според WXIN и WTHR.

Снимки, споделени в социалните медии, показват състезателна кола номер 4 на Албертсън, изложена на пистата, докато фенове и близки й отдават почит.

„Ще си помисля за Ашли всеки път, когато си помисля, че ще имам ярост на пътя“, каза мениджърът на екипа Ром Комбс пред WTHR. „Ашли ще бъде в задната част на главата ми. Спрете, намалете скоростта и направете каквото е правилно.“

Съпругът е убит при стрелба на пътя на път за вкъщи от работа, казват ченгета от Охайо. Извършен е арест

Служител на Domino е хоспитализиран, след като яростта на пътя е довела до бой на паркинга, казват ченгетата от Ню Джърси

Спорът за яростта на пътя ескалира в смъртоносна стрелба в популярен туристически град, казват ченгета от NC

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР