Катастрофа със сериозни поражения блокира трафика по оживена улица във

...
Катастрофа със сериозни поражения блокира трафика по оживена улица във
Коментари Харесай

От последните минути! Мистериозна катастрофа блокира трафика по оживена улица във Враца, единият шофьор избяга /снимки/

Катастрофа със съществени провали блокира трафика по оживена улица във Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Инцидентът е станал преди минути на ул. „ Христо Ботев “ в региона на бензиностанция „ Аванти “. Лек автомобил „ Фолксваген “ се е забил в движеща се пред него друга кола. ПТП-то е тъкмо преди пешеходната пътека, като най-вероятно повода е излязъл на платното човек.
В момента на местопроизшествието е единствено немското возило, а другият водач е избягал. Не е ясно каква е повода за дейностите му, защото съгласно правилника за придвижване нормално виновност носи лидерът на колата откъм гърба.
За благополучие случаят се е разминал без потърпевши хора. На мястото има две патрулки на полицията, униформените разплитат аргументите за мистериозната злополука, като другият участник в нея се търси. Пристигна и екип на пожарната, който да разчисти пътя от разпилените елементи от колите и разлятото масло. Трафикът в посока ж.к. „ Дъбника “ е изцяло блокиран и колите минават в насрещното. Съветваме водачите да избират обходен маршрут.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР